Ipng.hr 

Partneri

Partneri

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Slavonski Brod

Partneri : Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Slavonski Brod
Sastav korisnika usluga Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje vrlo je raznolik: od učenika osnovnih škola, preko srednjoškolaca, studenata, nezaposlenih, do zaposlenih odraslih osoba. Učenici osnovnih škola korisnici su profesionalnoga usmjeravanja (informiranje i savjetovanje) budući da su pred važnom profesionalnom odlukom – izborom škole i prvoga zanimanja. Zavod se u dijelu svojega posla bavi i stranim državljanima koji se zapošljavaju u Republici Hrvatskoj. I oni na ovim stranicama mogu pronaći informacije koje će im zacijelo koristiti.
Saznajte više na: www.hzz.hr

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Slavonski Brod

Partneri : Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Slavonski Brod

Vrata Hrvatske gospodarske komore otvorena su svim domaćim i stranim poslovnim ljudima. Svojim redovitim aktivnostima Komora im pruža mogućnost korištenja poslovnih informacija, usluga i kontakata.

Saznajte više na: www.hgk.hr

Grad Nova Gradiška

Partneri : Grad Nova Gradiška
Grad Nova Gradiška smješten je na području zapadne Slavonije. U Gradu živi 15.800 stanovnika i centar je područja s oko 60.000 stanovnika. Gospodarske potencijale Grada Nove Gradiške, čine značajni ljudski i prirodni potencijali, te izvanredan geo-prometni položaj. Radna snaga je relativno obrazovana i kvalificirana. Nova Gradiška je smještena na raskrsnici važnih međunarodnih cestovnih (E70) i željezničkih pravaca, telekomunikacijskih sustava i naftovoda, koji povezuju zemlje Zapadne Europe sa zemljama Jugoistočne Europe i Bliskog istoka, što čini osnovu za razvoj Grada kao prometnog, logističkog i distributivnog centra. Značajne šumske i poljoprivredne površine, očuvani prirodni okoliš s relativno niskim stupnjem onečišćenja, čine osnovu za razvoj turizma, ekološke poljoprivrede i šumarstva, te drvo-prerađivačke i prehrambeno-prerađivačke industrije bazirane na visoko kvalitetnoj domaćoj sirovini i dugogodišnjoj tradiciji.

Saznajte više na: www.novagradiska.hr

Obrtnička komora Brodsko – posavske županije

Partneri : Obrtnička komora Brodsko – posavske županije
Hrvatska obrtnička komora samostalna je stručna poslovna organizacija obrtnika osnovana radi promicanja, usklađivanja i zastupanja interesa obrtništva. Obrtnička komora Brodsko-posavske županije članica je Hrvatske obrtničke komore, koja u svom sastavu ima 20 područnih obrtničkih komora sa oko 100.000 obrtnika. U obrtničku komoru Brodsko-posavske županije učlanjena su dva udruženja obrtnika s područja Brodsko-posavske županije s 3.555 obrtnika.

Saznajte više na: www.okbp.hr

Industrijsko – obrtnička škola Nova Gradiška

Partneri : Industrijsko – obrtnička škola Nova Gradiška
INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKA ŠKOLA
Nova Gradiška
Gajeva bb, 35 400 Nova Gradiška
Brodsko-posavska županija
Tel: 035/361-459

Saznajte više na:www.iosng.hr/

Pretraživanje

Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :